Luchthavenvervoer

Wat is luchthavenvervoer eigenlijk?

Een luchthaven taxi of airporttaxi is een professionele pendeldienst van / naar de luchthaven. De voertuigen die hier hiervoor gebruikt worden zijn gewone taxi’s, taxibusjes tot 9 personen of het kan ook  een bus zijn die wordt gebruikt om mensen van en naar luchthavens te vervoeren. Deze voertuigen zijn uitgerust met een grote koffer met veel bagageruimte.

Sommige Luchthavenvervoerders zetten ook bussen in  met ophaal- en afzetpunten bij de luchthaventerminal en extra bagageruimte. Deze omvatten meestal:

Uitgaande parkeervoorzieningen bij de luchthaven. Deze parkeeraanbieders bieden goedkope parkeerplaatsen op enige afstand van de luchthaven vandaar zetten ze  shuttlebussen in om de reizigers naar de luchthaven te brengen. Deze bussen zijn vrij uiteenlopend van luxe touringcars  tot full-size bussen of minibusjes , soms uitgerust met bagagetrailers.
Autoverhuurbedrijven . Vaak zullen autoverhuurders hun voertuigen off-site laten opslaan en klanten overzetten in reguliere bussen.

Waarom kiezen voor luchthavenvervoer

Wanneer u op zakenreis of  op vakantie vertrekt, wilt u uiteraard alles zo goed mogelijk geregeld hebben. Niets is fijner dan met een ontspannen gevoel vertrekken richting het vliegveld. Uw paspoort heeft u bij de hand, de spullen zijn ingepakt en uw koffers staan klaar voor vertrek. Maar hoe gaat u naar het vliegveld toe? Er zijn niet veel mensen die u kunnen brengen midden in de nacht, er rijdt geen openbaar vervoer rond uw vertrektijd in uw buurt, of u vindt het veel te duur om met uw eigen auto te parkeren op bijvoorbeeld Schipol of de luchthaven van Zaventem. Kies voor een ontspannen oplossing en laat u vervoeren door een airporttaxi.

Hieronder kan je een keuze maken uit verschilde bedrijven gespecialiseerd in luchthavenvervoer;. Een taxi van en naar het vliegveld is bij deze taxibedrijven in vertrouwde handen.

Taxi luchthavenvervoer Antwerpen

Global Taxi Antwerpen biedt een persoonlijke service, waarbij u gegarandeerd bent van een veilige rit van A naar B. Global Taxi Antwerpen biedt naast taxivervoer ook andere soorten vervoer, zoals groepsvervoer en luchthavenvervoer. Wij rijden van en naar alle nationale en internationale luchthavens. 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook tijdens de feestdagen)

Airportriders Luchthavenvervoer Antwerpen

Luchthavenvervoer Antwerpen nodig? Airport Riders brengt je goedkoop naar elke luchthaven. Uw luchthavenvervoer van of naar Antwerpen en omgeving is bij ons tot in de puntjes verzorgd en dit aan een zeer scherpe prijs. Reserveer snel uw luchthavenvervoer op 03 236 38 38 of boek online.

luchthavenvervoer charleroi

Luchthavenvervoer Charleroi gezocht? Dan zit je goed bij Janssen Luchthavenvervoer, wij zijn vooraanstaand aanbieder van vervoer naar alle luchthaven. Vele vliegreizen beginnen of eindigen in onze taxi’s waardoor we een schat aan ervaring hebben op dit gebied.

Global Taxi Antwerpen

Global Taxi Antwerpen levert vervoersoplossingen in Antwerpen en ruime omgeving. Taxi, minibus, luchthavenvervoer… Bel 03/236 38 38.

Luchthavenvervoer Brasschaat

Taxibedrijf A-Taxi staat garant voor comfortabel en betaalbaar vervoer naar alle binnen en buitenlandse luchthavens vanuit Brasschaat. Wij rijden onder andere naar: Antwerpen, Zaventem, Charleroi, Schiphol, Eindhoven, Rotterdam…

AUTODOC CLUB