Taxi Lier

Resultaten voor taxi Lier

taxi Lier
Wij rijden voornamelijk taxiritten op bestelling en vaak over langere afstanden. Wilt u direct een taxi bestellen in de regio Antwerpen bel dan onze taxicentrale op 03/283 83 93. Taxi Antwerpen biedt meer dan een gewone taxi! Wanneer u bij A-Taxi Antwerpen een taxirit reserveert bent u verzekerd van een luxe en comfortabele taxi tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De taxis die wij gebruiken zijn van een recent bouwjaar uitstekend onderhouden en voorzien van gemakken als navigatie airconditioning extra beenruimte lederen bekleding enzovoorts. De chauffeurs van A-Taxi Antwerpen brengen u comfortabel naar uw bestemming. Taxi bestellen bij A-Taxi Antwerpen? U kan onmiddellijk met ons contact opnemen door ons te bellen op telefoonnummer 0 3/283 83 93.

taxi Lier
Wie is het snelst? Fiets, wagen, taxi of openbaar vervoer? De fiets is de snelste manier om van het districtshuis in Deurne naar het stadhuis in Antwerpen te geraken. Dat heeft het districtsbestuur van Deurne getest in de ochtendspits rond 8 uur.

Star Taxi Lier | 03 / 234 32 32 | Taxi’s voor regio Lier.
Star Taxi Lier BVBA is gevestigd in het centrum van Lier. U hoeft echter niet woonachtig te zijn in Lier om gebruik te kunnen maken van onze taxi’s en taxibusjes! Enkele plaatsen die wij eveneens bedienen zijn onder meer Heist-op-den-Berg, Putte, Keerbergen, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Lint, Hove, Boechout, Mortsel, Borsbeek, Wommelgem, Ranst, Zandhoven, Viersel, Nijlen, Grobbendonk, Hulshout, Herenthout, enz..

De collectie van Bert Plantagie is tot stand gekomen door de samenwerking met Nederlandse topdesigners zoals Hans Daalder en Stefan Steenkist. De eenvoud van de ontwerpen en het gebruik van natuurlijke materialen zorgen voor een pure uitstraling in elk interieur.

Taxi Lier BVBA | Tel. 03 / 231 32 33 of reserveer online.
Luchthavenvervoer, taxivervoer en vervoer in groep. Taxi Lier BVBA werkt zowel voor professionele klanten als particulieren. Reserveer online!

Taxi Budts: Taxibedrijf in Lier 24/24 u bereikbaar 7 dagen op 7.
Een taxi nodig in de regio Lier, Kessel, Nijlen of Berlaar? Taxi Budts uit Lier is uw professionele en betrouwbare taxidienst. Aan het stuur van Taxi Budts: Dirk Op De Beeck. Samen met onze ervaren chauffeurs brengen wij u uiterst veilig, comfortabel en snel op uw bestemming.Een taxi nodig in Lier, Kessel, Nijlen, Berlaar of verder?Taxi Budts is een huis van vertrouwen als u in geen tijd op uw bestemming wil geraken. Reken dag en nacht op onze taxidienst.

Taxi Bob Lier | Taxi’s regio Lier.
Bent u op zoek naar een professionele taxi die u of uw relaties op tijd, veilig en comfortabel ter plekke brengt? Kies dan voor Taxi Bob Lier. Particulier en/of bedrijf wij brengen u vlot en met de glimlach naar uw bestemming? Want bij Taxi Bob Lier doen wij ons werk met veel plezier!

 

Luchthavenvervoer Antwerpen – ZaventemTaxi Antwerpen – Schipholluchthavenvervoer schipholLuchthavenvervoer Brasschaattaxi antwerpen

AUTODOC CLUB